Over ons Waarom TLI?

“Een bewuste keuze voor TLI”

Waarom The Leader Inside?

The Leader Inside levert leiders op elk niveau waar vernieuwing of verandering gewenst is. We bieden je tevens de mogelijkheid om meer te ontdekken over jouw persoonlijk leiderschap. Zeven goede redenen om met ons in gesprek te gaan.

 

 • TLI is gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap

  Kandidaten met de juiste ervaring en vaardigheden worden door ons geselecteerd op hun persoonlijk leiderschap en daarbij passend gedrag, belangrijke graadmeters voor het inschatten van de kans op succes binnen uw organisatie.

 • U heeft het volledige commitment van de partners zelf

  U heeft alleen contact met de eigenaren zelf. Iedere search wordt van begin tot eind door hen persoonlijk uitgevoerd. Beiden beschikken over rijke ervaring: zowel in het bedrijfsleven als in executive search en coaching. Alle gesprekken en interviews worden zoveel mogelijk door hen samen gedaan.

 • TLI verdiept zich grondiger in de richting van uw organisatie

  Hoe beter wij ons kunnen verdiepen in uw organisatie:

  • des te beter weten we wat nodig is en wat de juiste kandidaat moet kunnen om uw organisatie succesvoller te maken;
  • des te kleiner het afbreukrisico;
  • des te beter we de risico’s en kansen kennen en in staat zijn om potentiële kandidaten te overtuigen dat deze stap voor hen interessant kan zijn.

  Bij de start van een search-opdracht kunt u kiezen uit twee opties voor een vooronderzoek. Zie Werkwijze.

 • Geen search-proces is bij ons hetzelfde. Executive search is maatwerk

  Geen search-proces is bij ons dan ook hetzelfde. Het is voor ons geen transactiegerichte relatie, maar een gezamenlijk proces, dat wij begeleiden. Het gaat ons om het doel van de functie: we streven ernaar om 4 mensen te leveren die dit kunnen bereiken, met verschillende achtergronden. Diversiteit en kleurrijkheid vinden wij belangrijk. We zoeken bij iedere opdracht in een breder veld dan alleen het voor de hand liggende, onze database of het ‘old boys network’. Dit levert verfrissendere resultaten op.

 • We verdiepen ons echt in de persoon

  We hebben wezenlijke aandacht, niet alleen voor de mensen in uw organisatie en voor de voorgestelde kandidaten, maar ook voor de niet-voorgestelde kandidaten. We luisteren en proberen ons invoelingsvermogen zo goed mogelijk te gebruiken, waardoor het matchen ons beter afgaat. We zijn bijvoorbeeld zelf aanwezig bij de kennismakingsgesprekken tussen u en de kandidaten, waardoor we ervaren waar u en de kandidaat blij van worden en wat voor twijfels er nog zijn. Goede follow-up, ook naar afgewezen kandidaten, vinden we belangrijk en geven we zorgvuldig. Dit komt uw naam als opdrachtgever ten goede.

 • Ons netwerk van servant-leaders

  Door alle search-opdrachten die we sinds 2011 uitvoeren, hebben we niet alleen expertise van persoonlijk leiderschap en servant-leadership, maar vooral ook een netwerk op dit gebied opgebouwd, wat het vinden van geschikte kandidaten vergemakkelijkt.

 • Inzicht in jouw persoonlijk leiderschap

  The Leader Inside biedt je de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in jouw persoonlijk leiderschap in de vorm van een sessie met Desirée Paalvast (gecertificeerd in Servant-Leadership).

  Wil jij je verder ontwikkelen in je leiderschap. Wil je weten waar je staat? Wil je nadenken over jezelf, verbinding maken met je drijfveren, je mensen laten groeien en waarde toevoegen aan je organisatie? Het gesprek ondersteunt je om op je eigen leiderschap te reflecteren. Na deze twee uur durende sessie heb je inzicht in je aandachtspunten, je ervaringen en je overwegingen. Je bepaalt zelf welke eigenschappen je (verder) zou willen ontwikkelen en hoe je in die behoefte gaat voorzien door het benoemen van je leerpunten en -acties.

  Interesse? Maak dan een afspraak met Desirée Paalvast bereikbaar op telefoonnummer 06-46240408.

Vrijblijvende introductie

60 minuten servant-leadership sessie

Vrijblijvende introductie in servant-leadership, de betekenis hiervan voor organisaties en wat dit betekent bij executive search. Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak
60 minuten