Over ons The Leader Inside

“Oprechte interesse in mensen is wat ons beweegt. Een mooie, betere, meer bewuste samenleving ons streven.”

Is servant-leadership ‘soft’?

Dat werd bij de start van TLI nog wel eens gedacht. Inmiddels is duidelijk dat het juist leidt tot betere, hardere resultaten. Kijk eens naar de Fortune Top 100-lijst (dec 2015): 5 van de bedrijven uit de Top 10 hanteren de principes van Servant-Leadership (SL) in hun bedrijfsvoering.

The Leader Inside

Desirée Paalvast

Met veel ervaring als headhunter sta ik voor een prettige en tegelijk professionele en resultaatgerichte samenwerking. Gesprekken cq interviews doe ik zoveel mogelijk samen; dit geeft een rijker beeld van kandidaten en organisaties. The Leader Inside werkt – afhankelijk van aard en omvang van een opdracht – samen met een of meerdere geselecteerde partner(s).

Desirée Paalvast

Desirée Paalvast

Van een reclamebureau naar salesfuncties bij twee wereldwijd opererende IT-bedrijven. Steeds grotere en meer complexe projecten verkopen aan steeds grotere klanten. En toch bleef dat boeien! Mijn motivatie was namelijk altijd de mens tegenover me, niet de ‘deal’ zelf. Na een studie om op diep persoonlijk niveau te kunnen coachen gestart als executive search consultant. Deze combinatie van ervaring en vaardigheden levert schitterende resultaten op. Ik bied kandidaten inzicht in hun route naar zelfontplooiing. Wat de ‘matches’ die door The Leader Inside gerealiseerd worden een stuk krachtiger maakt. Ik werk en leef vanuit mijn waarden: betrokkenheid, bewustzijn en plezier. Wat mij beweegt is oprechte interesse in mensen. Mijn streven is een mooie, betere en bewuste samenleving.

Vrijblijvende introductie

60 minuten servant-leadership sessie

Vrijblijvende introductie in servant-leadership, de betekenis hiervan voor organisaties en wat dit betekent bij executive search. Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak
60 minuten