Over ons Onze visie

“Persoonlijke ontwikkeling de opmaat naar succes”

Visie op persoonlijk leiderschap

The Leader Inside gaat er vanuit dat mensen die bewust stappen hebben gemaakt in hun persoonlijke ontwikkeling succesvoller zijn. Ze weten wie ze zijn, waar ze voor staan en wat voor invloed hun gedrag op anderen heeft. Kandidaten met de juiste ervaring en vaardigheden worden door ons geselecteerd op dit persoonlijk leiderschap en daarbij passend gedrag; belangrijke graadmeters voor het inschatten van de kans op succes binnen uw organisatie.

Voordelen servant-leaders

 • Grotere kans om een organisatie met succes door een verandering te kunnen leiden

  Hiervoor blijkt vertrouwen in de leider het allerbelangrijkste. Onze voorgestelde kandidaten zijn authentieker (een samengaan van voelen, denken en doen) en durven vertrouwen en vrijheid te geven aan de mensen om hen heen, waardoor ze ook vertrouwd worden. (kijk bijvoorbeeld hier eens naar)

 • Het creëren van een innovatieve cultuur

  Dit kan alleen als het enorme potentieel van de mensen in een organisatie ‘ontketend’ kan worden.

  • Een cultuur van veiligheid en vertrouwen helpt medewerkers gezonde risico’s te nemen en te experimenteren, waardoor innovatie versneld wordt. Dit in tegenstelling tot een cultuur die op controle gebaseerd is
  • Voor innovatie zijn leiders nodig die geen volgers, maar leiders creëren (kijk eens hier)
 • Minder risico op valkuilen als geld, status en macht

  Onze kandidaten vinden het belangrijker om duurzaam te investeren in medewerkers, organisatie en samenleving

Vrijblijvende introductie

60 minuten servant-leadership sessie

Vrijblijvende introductie in servant-leadership, de betekenis hiervan voor organisaties en wat dit betekent bij executive search. Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak
60 minuten