Opdrachtgevers Referenties

“The proof of the pudding is in the eating”

Veel organisaties kiezen voor de bijzondere aanpak van TLI. Hieronder een selectie van hun ervaringen.

Referenties

Woningcorporatie Poort6

“Stelt vragen die helpen om tot een helder beeld te komen over wat we écht belangrijk vinden”

Samen met Desirée de zoektocht aangegaan naar een nieuwe teamleider. Door het stellen van goede en kritische vragen heeft zij ons geholpen om tot een helder beeld te komen over wat we als organisatie echt belangrijk vinden in deze rol.

Desirée voelt goed aan waar je naar op zoek bent en kan dit vertalen in tekst én naar mensen. Het is prettig dat de kandidaten eerst een interview met The Leader Inside hebben. Hierdoor wordt de gespreksselectie een stuk makkelijker en de gesprekken waardevoller. Wij hebben zo een goede match kunnen maken met een nieuwe teamleider die uitstekend past bij onze koers #WIJ; de wil om te verbinden.

Saskia Leferink
Manager Wonen, Woningcorporatie Poort6

Gemeente Westerkwartier

“Brengt respectvol scherpte aan op inhoud en proces”

Desirée heeft ons vanuit een uitstekende visie en met persoonlijke betrokkenheid begeleid in onze zoektocht naar een nieuwe bedrijfsmanager voor het sociaal werkbedrijf. Iedereen in het proces voelt zich door haar gezien en gehoord. Tegelijkertijd brengt ze daar waar nodig op een respectvolle manier scherpte aan op inhoud en proces. Ik heb genoten van onze samenwerking.

 

Astrid Schulting
Gemeentesecretaris en Algemeen Directeur, Gemeente Westerkwartier

Woonkracht10

“Dank voor het openen van ons Team!”

Desirée maakte het mogelijk dat we in de Corona crisis als leiders konden verbinden vanuit echte, èn oprechte aandacht. Dat was noodzakelijk als fundament om met elkaar en met onze mensen een ondernemingsplan 2022-2026 te ontwikkelen. En dat is gelukt! We zijn ons ervan bewust dat er van ons ‘nieuw leiderschap’ wordt gevraagd, en gaan met dit thema zeker ook actief aan de slag. Dank voor het openen van ons team!

Liesbeth Groeneveld
Bestuurder, Woonkracht10

LaatBloeien Groep

“Een betrokken en verbindende aanpak”

Desirée dompelt zich onder in het bedrijf en wat er van de functie wordt verwacht, is oprecht geïnteresseerd in de mens achter het verhaal en het CV en is onwijs betrokken en verbindend in haar aanpak.

Arnaud Jansen
Chief Investment Officer, LaatBloeien Groep

GGD Nederland

“Een verademing!”

Desirée heb ik leren kennen als iemand die intrinsiek gemotiveerd is om maatschappelijk het verschil te maken door vernieuwend leiderschap handen en voeten te geven bij haar opdrachten. Dat doet zij op een open, transparante, verfrissende, duidelijke en stimulerende manier voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten. Een verademing!

Laurent de Vries
Voormalig Directeur, GGD Nederland

Seafood Trade Intelligence Portal

“Waardevolle coaching door spiegeling en reflectie ”

Desirée heeft mij van waardevolle coaching voorzien in de tijd dat ik directeur van Seafood Trade Intelligence Portal was. Ik maakte een periode van groei door met het bedrijf en als persoon. Desirée hield mij steeds de spiegel voor over mijn rol als leidinggevende van een groeiend team en over mijn relatie met het bestuur van het bedrijf waar ik mee te maken had. De gesprekken hebben mij geholpen om op een heldere manier te kijken naar hoe ik authentiek kon blijven terwijl ik mijn rol als directeur steeds verder vorm gaf. Ik zal in de toekomst zeker weer aan Desirée denken als ik behoefte aan spiegeling en reflectie heb.

Willem van der Pijl
Directeur, Seafood Trade Intelligence Portal

Vivare

“Een searcher die zich écht verdiept”

Met Desirée heb ik een searcher gevonden die zich echt verdiept in “wie zoek je nu precies” en die vervolgens op een zorgvuldige en betrokken manier deze zoektocht invult. Zowel naar de kandidaten toe als naar ons als opdrachtgever. Wij hebben daardoor een functie op directieniveau succesvol ingevuld.

Eric Angenent
Directeur-Bestuurder, Vivare

Omnia Wonen

“Oprecht betrokken bij mijn ontwikkeling”

Meestal voelt het bij een werving- en selectiebureau alsof je verkocht wordt. Bij The Leader Inside had ik dit totaal niet. Sterker nog, zij waren tijdens de procedure ook oprecht met mij en mijn ontwikkeling bezig. Wat een heerlijkheid.

Agnes de Jong
Bestuurssecretaris, Omnia Wonen

HWW Zorg

“Persoonlijk Leiderschapstraject: Verbinding maken met je innerlijke”

Begeleiding door Desirée is voor mij het verbinden van je context met je innerlijk. Door steeds beter te begrijpen wie je bent, ben je beter in staat om je eigen analyse te doorgronden en richting te geven aan je handelen binnen je organisatie.

Bert Deitmers
Bestuurder, HWW Zorg

Omnia Wonen

“Dichtbij, betrokken en gepassioneerd”

Voor het eerst met Desirée van The Leader Inside mogen samenwerken voor de werving binnen Omnia Wonen.
Vanaf het eerste contact ervaren dat hun werving op een andere manier verloopt en focust op de mens en de ontwikkeling die iemand wil doormaken, passend bij de uitgezette vacature en organisatie.
Dit doen ze met veel vertrouwen in hun concept en de kandidaten en dat heeft geleid tot een passende en mooie plaatsing binnen onze organisatie.
Dank daarvoor. In de toekomst zal ik zeker weer The Leader Inside inzetten!

Martha Siebenga
Adviseur HRM, Omnia Wonen

Zayaz

“The Leader Inside brengt waar ik in geloof”

Ik ben blij met de ontdekking dat jullie bestaan. Jullie brengen wat er nu nodig is en waar ik in geloof.

Mohamed Acharki
Bestuurder, Zayaz

Stichting het Wereld Natuur Fonds

“The Leader Inside maakt de wereld een beetje mooier”

The Leader Inside is een executive searchbureau dat de wereld een beetje mooier wil maken. Ze snappen bijvoorbeeld “green economy” en het verduurzamen van internationale supply chains, wat ons goed geholpen heeft bij het vinden van de juiste Director Market Transformation.

Richard Holland
Directeur Market Transformation Initiative , Stichting het Wereld Natuur Fonds

Ista

“Verdiepen zich in jouw business en cultuur”

Ik ben zelf door bemiddeling van The Leader Inside bij Ista gekomen. Later hebben ze onze CFO gevonden. Wat mij betreft perfecte matches. Dit was mogelijk doordat The Leader Inside zich grondig verdiept in de business en de cultuur van de klant en snapt wat er op dat moment nodig is.

Jörg Plonissen
Managing Director, Ista

KWF Kanker bestrijding

“Een headhunter die zich commit aan Servant-Leadership”

We hebben bij KWF een aantal functies uitbesteed aan The Leader Inside en zijn meer dan tevreden over de geplaatste kandidaten. En wat belangrijker is: een headhunter die zich commit aan Servant-Leadership. Dat is hard nodig.

Michel Rudolphie
Directeur, KWF Kanker bestrijding

Radboudumc

“Oprechte interesse in mensen”

The Leader Inside had het lef om ambitieuze jonge, innovatieve mensen voor te stellen voor zware posities. Zelf heb ik dat als spannend ervaren, maar door het vertrouwen en de aanmoedigingen die ik van hen kreeg, heb ik de juiste stap kunnen maken. Verder onderscheidde Desirée en Jan Willem zich door hun zeer persoonlijke benadering en oprechte interesse in mensen.

Jacco Schutte
Bedrijfsleider in opleiding, Radboudumc

Zorgspectrum Het Zand

“Onderscheidend in Executive Search”

Desirée en Jan Willem hebben de moed om anders te kijken naar mensen en organisaties en onderscheiden zich daarmee in de markt van Executive Search.
Dat levert authentieke kandidaten die vertrouwen en vrijheid durven te geven aan de mensen om hen heen.

Gerard Hoogvliet
Vicevoorzitter Raad van Toezicht, Zorgspectrum Het Zand

Hartstichting

“De juiste combinatie”

The Leader Inside is in staat die persoon aan te trekken die past bij de vraag die speelt in de organisatie. Zij kijken daarbij veel verder dan een cv en competenties, maar begrijpen ook welke energie en persoonlijkheid nodig is bij de organisatie op dat moment. Als de persoonlijkheid en ambities aansluiten bij de volgende stap van de onderneming dan gebeuren er mooie dingen.

Laurence van Gelderen
Manager HRM, Hartstichting

Onderlinge Verzekeringsmaatschappij De Onderlingen U.A

“Aandacht voor bedrijf, strategie, persoon en team”

Een verrassend persoonlijke aanpak met aandacht voor bedrijf, strategie van het bedrijf, persoon en het team. Met deze informatie is het dan ook zeker gelukt een passende kandidaat te vinden.

Corrine de Ruijter
Algemeen Directeur, Onderlinge Verzekeringsmaatschappij De Onderlingen U.A

ANWB

“Verbinding in meerdere opzichten”

The Leader Inside is mijn ogen een executive search bureau dat de verbinding kan maken tussen de kandidaten die zij werven en het bedrijf voor wie zij zoeken. Niet alleen op de inhoud van de functie, maar juist om een antwoord te krijgen op de vraag: Wie wordt succesvol in zijn functie en gaat de verbinding maken met de medewerkers in het bedrijf? Wie gaat een doel verbeelden waar iedereen voor wil gaan, wie gaat de randvoorwaarden creëren zodat we elkaar kunnen helpen om dat doel te bereiken en wie helpt ons om de stappen te definiëren op weg naar het feest van succes?

Harm van Veldhuizen
Directeur ANWB Media, ANWB

Triodos Fair Share Fund

“Dank voor de creatieve verbinding”

In mijn werk als advocaat ben ik gespecialiseerd in beleggingsfondsen. Daarnaast zet ik mij graag in voor ontwikkelingssamenwerking als bestuurder van enkele NGO’s. Jan Willem Elffers bracht deze twee werelden bij elkaar, door mij te introduceren bij het Triodos Fair Share Fund. Dit beleggingsfonds investeert in microkrediet. Als commissaris van dit fonds kan ik mij met mijn specialisme inzetten voor de duurzame ontwikkeling van mensen en financiën. Intussen, vier jaar later, ben ik gestart aan mijn tweede termijn bij het Fair Share Fund en ben ik ook als commissaris benoemd van het Triodos Vastgoedfonds. Dank TLI, voor de creatieve verbinding!

Jan Willem van der Velden
Advocaat Keijser Van der Velden N.V, Triodos Fair Share Fund

Onderlinge Verzekeringsmaatschappij De Onderlingen U.A

“Interessant en verfrissend”

In het eerste gesprek is duidelijk stilgestaan bij wat mijn visie is op Leiderschap en de visie daarop vanuit The leader Inside. Van daaruit werd de brug geslagen naar de opdrachtgever. Leuk – interessant en verfrissend – om in zo’n eerste gesprek met die bril op naar de wereld te kijken.

Mike Boven
Directeur Bedrijfsvoering en Financiën, Onderlinge Verzekeringsmaatschappij De Onderlingen U.A

Radboudumc

“Commitment, openness, professionality”

When I learned about the service and mission of TLI I was touched by the relevance of their work: connecting ‘high achievers’ with a broad vision on the development of people and society to organizations that aspire a similar set of values. Two years after my initial encounter with one of the partners I found myself in a situation in which I was seeking an organization that could support my own development and to which I could be of service. From the moment that I expressed my availability until after the appointment to my new role I have been impressed with their commitment, openness, and professionality in seeking the best match possible and doing so in a personal and attentive way. TLI is an organisation that I trust and feel aligned with.

Freek van der Pluijm
Bedrijfsleider in Opleiding, Radboudumc

Hartstichting

“Bijzondere aanpak”

Het bureau The Leader Inside heeft een bijzondere aanpak, doordat Jan Willem en Desirée vaak als duo optreden, waarbij ze elkaar bijzonder goed aanvullen. Bovendien hebben zij beiden een diepe interesse in wat mensen beweegt en wat de wensen van een opdrachtgever zijn.

Floris Italianer
Directeur, Hartstichting

Radboudumc

“Van grote waarde”

Ik ben zeer positief over het contact met TLI tijdens het selectietraject. Gedurende een voor mij erg spannende periode zijn ze van grote waarde geweest; een luisterend oor, goede adviezen: heel prettig!  Desirée en Jan Willem zijn betrokken, doortastend, betrouwbaar en integer. Mede dankzij hen heb ik ‘the next step’ in mijn carrière gezet. Een stap waarmee ik nu, een jaar later, nog iedere dag ontzettend blij mee ben!

Sharon Hubner
Bedrijfsleider in opleiding, Radboudumc

Stichting JDRF

“Doen wat de naam belooft”

Ik heb TLI leren kennen als een vernieuwende en gedurfde headhunter die een duidelijk profiel heeft en ook duidelijke klantkeuzes maakt. Men wil echt graag de nieuwe leiders vinden en op de beste manier matchen. Dus doen wat de naam belooft.

Philip van Lookeren Campagne
Directeur, Stichting JDRF

UMC Utrecht

“Net even veel verder”

Als het gaat om aandacht voor duurzaam leiderschap in alle facetten, gaat Jan Willem Elffers net even verder dan veel van zijn collega’s in het veld. Het levert mooie resultaten en verrassende matches op.

Herman Bol
Voormalig Lid van Raad van Bestuur, UMC Utrecht

Ista

“Persoonlijke benadering”

Als ik terug kijk op mijn ervaring met The Leader Inside dan is hetgeen me het meest is bijgebleven de persoonlijke benadering en de interesse in mij als persoon.

Jorg Jansen
Financieel Manager, Ista

Epyon

“Mens-tot-mens niveau”

‘Leadership’ is big business tegenwoordig, er wordt (veel te) veel over gesproken en gefilosofeerd. Leiderschap is moeilijk te omschrijven maar vreemd genoeg makkelijk te herkennen, net zoals een goede moeder of een goede voetballer nauwelijks te omschrijven zijn maar direct te herkennen zijn. ‘Leadership’ komt van binnen en krijgt op mens-tot-mens niveau handen en voeten, en wordt daardoor herkend.
‘The Leader Inside’…. dat zegt alles maar met zo min mogelijk woorden,.. de handen en voeten herken je door op mens-tot-mens niveau met The Leader Inside te werken.

Hans Streng
CEO, Epyon

Vrijblijvende introductie

60 minuten servant-leadership sessie

Vrijblijvende introductie in servant-leadership, de betekenis hiervan voor organisaties en wat dit betekent bij executive search. Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak
60 minuten