Inspiratie Wat is bewustzijn?

Wat is bewustzijn?

Persoonlijk leiderschap begint bij bewustzijn. Het hebben van zelf- en omgevingsbewustzijn. Dat maakt een #leider krachtig. Het betekent op een bewuste manier in het leven staan. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Veel zaken ervaren wij onbewust, we hebben onze aandacht er niet bij, doen dingen op de automatische piloot. Deze houding is niet vruchtbaar. Succesvol veranderen is gebaseerd op drie vormen van bewustzijn: sociaal-, omgevings- en zelfbewustzijn. Bewustzijn helpt je om moeilijkheden te leren voelen aankomen en te begrijpen. Bewustzijn betekent in het hier en nu leven en onze #verantwoordelijkheid nemen. Doen wat nodig is. #Reflecteren, met een open vizier bij jezelf naar binnen kijken en de verantwoordelijkheid nemen voor wat je daar tegenkomt. Bewustzijn draagt bij aan je eigen ontwikkeling en aan een succesvolle verandering.

#persoonlijkeontwikkeling #leiderschap #verandering #groei #succesvol #voorbeeldfunctie #verschilmaken #compassie #authenticiteit

Vrijblijvende introductie

60 minuten servant-leadership sessie

Vrijblijvende introductie in servant-leadership, de betekenis hiervan voor organisaties en wat dit betekent bij executive search. Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak
60 minuten