Over ons The Leader Inside

“Oprechte interesse in mensen is wat ons beweegt. Een mooie, betere, meer bewuste samenleving ons streven.”

Is servant-leadership ‘soft’?

Dat werd bij de start van TLI nog wel eens gedacht. Inmiddels is duidelijk dat het juist leidt tot betere, hardere resultaten. Kijk eens naar de Fortune Top 100-lijst (dec 2015): 5 van de bedrijven uit de Top 10 hanteren de principes van Servant-Leadership (SL) in hun bedrijfsvoering.

Het team

Samen vormen we The Leader Inside: Desirée Paalvast en Jan Willem Elffers.

Met veel ervaring als headhunter staan we voor een prettige en tegelijk professionele en resultaatgerichte samenwerking. Gesprekken cq interviews doen we zoveel mogelijk samen; dit geeft een rijker beeld van kandidaten en organisaties.

Desirée Paalvast

Desirée Paalvast (partner)

Van een reclamebureau naar salesfuncties bij twee wereldwijd opererende IT-bedrijven. Steeds grotere en meer complexe projecten verkopen aan steeds grotere klanten. En toch bleef dat boeien! Mijn motivatie was namelijk altijd de mens tegenover me, niet de ‘deal’ zelf. Na een studie om op diep persoonlijk niveau te kunnen coachen gestart als executive search consultant. Deze combinatie van ervaring en vaardigheden levert schitterende resultaten op. Ik bied kandidaten inzicht in hun route naar zelfontplooiing. Wat de ‘matches’ die door The Leader Inside gerealiseerd worden een stuk krachtiger maakt. Wat mij beweegt is oprechte interesse in mensen. Mijn streven is een mooie, betere en bewuste samenleving.

Jan Willem Elffers

Jan Willem Elffers (partner)

Na salesposities in de ICT diverse zware functies binnen managementteams in een breed spectrum van markten. Hierbij een focus op mens, cultuur en strategie. Veel successen maar ook wat missers, en daar misschien wel het meeste van geleerd. De echte bevrediging kwam als headhunter in de ‘markt’ van persoonlijk leiderschap. Prachtige mensen, die zoeken naar organisaties waar ze op een zinvolle manier toegevoegde waarde kunnen bieden. Organisaties die ze door hun grote zelfkennis en andere kijk op mens en maatschappij op langere termijn succesvol kunnen maken. Toekomstbestendig. Mijn ervaring in executive search en in het bouwen en leiden van teams valt samen met de diepe overtuiging dat het in organisaties anders kan én moet. Een organisatie is niets anders dan haar mensen. Als die goed in hun vel zitten en hun talent kunnen ontplooien, dan is succes gegarandeerd.

Vrijblijvende introductie

60 minuten servant-leadership sessie

Vrijblijvende introductie in servant-leadership, de betekenis hiervan voor organisaties en wat dit betekent bij executive search. Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak
60 minuten